Gå til indhold Slice Created with Sketch.
Exit 2023 | © Fremantle/NRK
Tobias Santelmann og Jon Øigarden i NRK's dramaserie Exit

Nabolandskanalerne er en fælles betegnelse for vores nabolandes største tv-kanaler, det vil sige SVT1, SVT2, NRK1, ZDF, ARD, TV2 Norge og TV4 Sverige. Copydan Verdens TV har i 25 år givet adgang til distribution af kanalerne fra vores nabolande.

Det gode er, at de fleste har adgang til at se tv fra vores nabolande. Som tv-seer i Danmark har man nemlig oftest adgang til tyske, svenske og norske tv-kanaler, hvor antallet af kanaler kan være forskelligt fra udbyder til udbyder.

Store tv-oplevelser og stærke følelser

Copydan Verdens TV står bag nabolandskanalerne.dk. Siden samler tv-programmer fra alle kanalerne i en guide, så du nemt kan få overblik over sendefladen. Redaktionen bag nabolandskanalerne.dk udvælger desuden tv-tip til de bedste udsendelser på kanalerne og guider dig til de største kulturoplevelser fra vores nabolande.

Nabolandskanalerne sender enestående programmer, hvor kreativiteten skinner klart igennem, og produktionernes kvalitet ikke står tilbage for noget. Redaktionen lægger i sine anbefalinger vægt på rørende dramaserier, storslåede naturprogrammer, nervepirrende og fængslende krimier, sansemættede madprogrammer, overraskende dokumentarudsendelser og kunst- og kulturprogrammer, som udfordrer både mainstream og finkultur.

På nabolandskanalerne.dk finder du artikler om udvalgte serier, film, kulturelle tendenser og begivenheder, som har relevans for os, der bor i Danmark.

Danske undertekster - få det hele med

Alsidigheden skal gå hånd i hånd med forståelse, og derfor har vi sikret, at en lang række udvalgte programmer på SVT1, SVT2, NRK1, ARD og ZDF sendes med danske undertekster. Det gør det nemmere for dig at følge med i de mange spændende programmer. De danske undertekster er et non-profitinitiativ, der er blevet til i samarbejde mellem Copydan Verdens TV, YouSee, Norlys, BL og FDA. Du kan se i vores tv-guide, hvilke programmer der bliver sendt med danske undertekster.

Besøg nabolandskanalerne