Gå til indhold Slice Created with Sketch.
Mødepapirer | © Jeppe Willum Kejser
Mødepapirer Copydan

Når du har gjort dig umage med at sende os en ansøgning, vil vi selvfølgelig også gerne gøre os umage med at give dig en god oplevelse i rekrutteringsprocessen. Uanset om det bliver dig, vi indgår en aftale med i sidste ende, eller en anden kandidat.

Vi gør os umage med at læse din ansøgning

Vi ved, at tiden fra ansøgningen er sendt afsted, når man søger et nyt job, til man som ansøger hører tilbage, kan være lang. Som udgangspunkt vil du ikke høre fra os, før efter ansøgningsfristen er udløbet. Herefter er der en intern proces, hvor vi tager os tid til at læse din og de andre ansøgeres ansøgninger ordentligt igennem, så vi har et kvalificeret grundlag for at udvælge de kandidater, som bliver indkaldt til en personlig samtale.

Vi inviterer til samtale, når der er et godt match

Vi indkalder herefter de kandidater, som matcher den profil, vi søger, bedst til en personlig uddybende samtale. Hvis du er blandt de kandidater, vi indkalder til samtale, ringer vi til dig. Hvis du er blandt de kandidater, vi udvælger til en anden samtale, ringer vi også til dig. 

Du får altid besked, når jobbet er besat

Når stillingen er blevet besat, giver vi alle ansøgere besked. Hvis du ikke er blevet kaldt til samtale, kan du forvente at modtage en e-mail fra os. Hvis du er blandt de kandidater, som har været til samtale, ringer vi til dig. 

Du er altid velkommen til at søge igen

Hvis du søger et job, som du desværre ikke fik i denne omgang, er du altid velkommen til at søge job hos os en anden gang både opfordret eller uopfordret.