Gå til indhold Slice Created with Sketch.

Uforgængelig (2023) | © ARD/Frank Dicks
To betjente i civil poserer foran en sort bil

Vil du gå på opdagelse i alt det gode indhold, som findes på vores nabolandes tv-kanaler via din tv-pakke, har vi gjort det nemt og overskueligt.

Copydan Verdens TV står bag nabolandskanalerne.dk. På siden finder du tips til interessante udsendelser for den kommende uge. Du finder også nyheder om nye og kommende serier samt en oversigt over, hvad der ligger tilgængeligt on demand hos de tv-distributører, der tilbyder streaming af nabolandsindhold.

Du finder også en komplet tv-guide med danske programbeskrivelser og markeringer af, hvilke udsendelser der sendes med danske undertekster.

Besøg nabolandskanalerne.dk

Hvad er nabolandskanaler?

NabolandsKanalerne er en fælles betegnelse for vores nabolandes største tv-kanaler – det vil sige SVT1, SVT2, NRK1, ZDF og ARD. Copydan Verdens TV har i 30 år givet adgang til distribution af kanalerne fra vores nabolande.

Det er tv-kanaler, som rigtig mange danskere har adgang til via et abonnement hos en tv-distributør. Og det gode er, at der er danske undertekster på en lang række udsendelser, når man ser med fra Danmark.

Vores vidunderlige år 2 (2023) | © ARD/WDR/Martin Valentin Menke
Tre unge mennesker løber i serien Vores vidunderlige år

Indhold fra NabolandsKanalerne kan også findes on demand i catch-up-universet hos din distributør, og hos flere udbydere kan man endda finde nabolandsserier tilgængelige som streamingindhold i hele 90 dage, efter sidste afsnit har været sendt.

Kanalerne byder på både prisvindende drama- og krimiproduktioner, varme livsstilsserier, dybdegående dokumentarer og meget, meget mere. På NabolandsKanalerne finder du mere af den slags indhold, som du kender fra dansk tv – det er bare dine naboer, der har produceret det.

Store tv-oplevelser venter på dig

Dyk ned i tv-guiden, få inspiration til den næste serie, du skal binge eller bliv klogere på, hvad der rører sig lige nu hos vores naboer.

Se tv-guiden
Spilskandalen 2022 | © Maria Fäldt/SVT
Björn Elgard i SVT-dramaserien 'Spilskandalen'