Gå til indhold Slice Created with Sketch.

13. sep 2021

Moderator Verner Kristiansen og paneldeltagere ved konferencen 'Sammen om det væsentligste' | © Jeppe Willum Kejser
Konference 'Sammen om det væsentligste'

Tv- og mediemarkedet er i hastig udvikling. De fleste tager imod de nye muligheder, som den teknologiske udvikling fører med sig, med åbne arme. Fordi det giver ny valgfrihed og fleksibilitet for os som forbrugere. Men hvordan kommer udviklingen til at påvirke alt det, vi er sammen om? Vores kultur, fælles forståelse og sammenhængskraft, for ikke at nævne vores demokrati som noget af det væsentligste. Og selvfølgelig også den danske rettighedsmodel, som er med til at sikre, at der løber penge tilbage i det kulturelle kredsløb, der giver råd til nye investeringer i dansk indhold som et væsentligt fundament for vores selvforståelse og kultur her i Danmark.

Få højdepunkter fra konferencen

I regi af Copydan Verdens TV tog branchen med kunstnere og kulturproducenter i spidsen, temperaturen på markedet på konferencen ’Skal vi være sammen om det væsentligste’, som fandt sted på Christiansborg den 31. august. Hvor er vi i dag og hvor er vi om bare få år? Og hvad er det vigtigt vi er sammen om i en ny medieaftale?

En række eksperter fra branchen fik sammen med medieordførerne ordet.
Besøg vores side om konferencen her og dyk ned i, hvad der er på spil. Og hvad de hver især siger.

Du kan bl.a. møde Lisbeth Knudsen, Claus Bülow, Maria Rørbye Rønn, Anne Engdal Stig Christensen, Anna-Katrine Olsen m.fl.

Besøg siden med højdepunkter fra konferencen her 

Se højdepunkter fra konferencen