Gå til indhold Slice Created with Sketch.
Håndtryk | © Jeppe Willum Kejser
Håndtryk ved aftale

Uanset om du er en antenneforening, tv-distributør eller en virksomhed, som gerne vil vise tv for andre, så får du rettighederne på plads i samarbejde med en enkelt aftalepart - nemlig Copydan Verdens TV. Det kalder vi one-stop-shop. Her kan du læse mere om, hvad det betyder.

Hvem forhandler Copydan Verdens TV med?

Copydan Verdens TV har mandat til at forhandle på vegne af alle rettighedshaverne. 
Foreningen er stiftet og styret af rettighedshaverne. Derfor er det de skuespillere, instruktører og andre kunstnere og kulturproducenter, som står bag fx tilblivelsen af en tv-produktion, vi repræsenterer. Typisk indgår vi aftaler i samarbejde med en tilsvarende repræsentant for brugerne af indholdet. Det gælder bl.a. tv-distributører, private virksomheder og offentlige institutioner. 

Hvorfor kun én aftale?

Uden one-stop-shop skulle tv-seerne, distributørerne eller hver enkelt virksomhed selv indhente tilladelse hos de enkelte rettighedshavere til at bruge indholdet. Det ville være umuligt for alle parter. For dig, der er bruger, betyder one-stop-shop altså, at det er nemt at indgå aftale om at bruge en stor mængde indhold et enkelt sted. Det gør alt det gode tv-indhold mere tilgængeligt.

Hvordan bidrager one-stop-shop til nyt indhold?

Med one-stop-shop modtager rettighedshaverne vederlag via Copydan Verdens TV, som udgør en del af deres indkomst. Når brugerne er med til at betale for at bruge rettighedshavernes arbejde, så er I samtidig med til at sikre, at der er økonomisk fundament til at udvikle flere danske tv-produktioner og film af høj kvalitet. Det er også det, vi kalder det kulturelle kredsløb.

På den måde kan brugerne glæde sig over at få en masse igen i form af fx nye spændende danskproducerede tv-udsendelser, dokumentarprogrammer og dramaserier.