Christian Breum | © Jeppe Willum Kejser
Ansat i Copydan, Christian Breum

Christian Breum, konsulent, Marked

Jeg har været ansat i Copydan siden 2014, hvor jeg arbejder med udvikling af vores nuværende markeder – alt fra skoler til tv-distributører.

Hvad er det bedste ved dit arbejde som Konsulent i Copydan?

I en verden der forandrer sig, kan jeg medvirke til forsat udvikling, som skaber værdi for dem, der har lavet tv-og filmindholdet. Kombinationen af gode kunderelationer og forståelsen af det komplekse resulterer i en personlig udvikling dagligt. Det bedste ved mit arbejde er den alsidige tilgang til opgaverne, hvor min egen person og tilgang altid kommer i spil. Samtidig er der plads til at udvikle sig ved siden af jobbet, hvor jeg personligt har fået mulighed for at tage en ”top-up” på min nuværende uddannelse.

Hvad er det bedste ved Copydan som arbejdsplads?

Sætningerne: ”Man lærer af sine fejl” og ”Der løftes hånd i hånd” gør at jeg altid går til mine opgaver med et smil. Det betyder også, at det sociale i Copydan indirekte bliver opvejet i hyggelige arrangementer, og det accepteres at der er et privatliv der skal passes ind i en ellers hektisk hverdag. 

© Jeppe Willum Kejser
Content - og SoMe Manager for Copydan, Jeppe Willum Kejser

Jeppe Willum Kejser, Content og SoMe Manager, Kommunikation og Marketing

 

Jeg har været ansat i Copydan siden 2017, hvor jeg primært arbejder med content til vores sociale medier og producerer videoer til alle vores online kanaler.

Hvad er det bedste ved dit arbejde som Social Media Manager i Copydan?

At jeg kan få lov til at udfolde mig kreativt og skabe fortællinger om virksomheden fx gennem videoer. Det er meningsfuldt arbejde, som giver dem i den anden ende værdi. En helt konkret opgave har været at producere videoer til vores konference ’Dansk indhold i en ny tv-virkelighed’ til web. Det bedste ved opgaven var helt klart at være med til at styrke fortællingen om, hvorfor det er så vigtigt at vi fortsat værner om hele det kulturelle kredsløb og de gode danske tv-produktioner.

Det var fedt at lave de her videointerviews med oplægsholdere og debattører, som er med til at få konferencen til at leve uden for det fysiske rum, også længe efter den er slut, så andre kan få del i indholdet.

Hvad er det bedste ved Copydan som arbejdsplads?

Jeg er glad for at gå på arbejde hver dag. Vi er en flok medarbejdere, som tager sig af hinanden. Der er enormt godt sammenhold. Det betyder meget, at vi har faste sociale arrangementer, en sportsforening og en kunstforening. Men det er også rigtig sjovt at blive sat i et festudvalg, som skal arrangere julefrokost. Det gør, at man lige bliver taget ud af sin dagligdag og skaber kontakt til andre kolleger i huset.
Den omgangstone, der er her, er rigtig god. Der er plads til at komme med sit private jeg, og i min afdeling oplever jeg at vi ser hinanden som mennesker og på den måde er mere end bare kolleger.