Gå til indhold Slice Created with Sketch.
Foto: Jeppe Willum Kejser
Alexander Neergaard Bissen, medarbejder i Copydan

Alexander Neergaard Bissen, Business Controller, Økonomiafdelingen 


Jeg arbejder i fordelingsteamet, hvor vi sikrer konstante og korrekte vederlagsfordelinger og -udbetalinger til de rettighedshavere, der fx har været med til at skabe tv-indhold.

Hvad giver dig glæde i netop din stilling på Copydan?
Copydan er en super kompleks organisation, og man lærer næsten noget nyt hver dag, hvilket er vildt motiverende. Grundet den høje kompleksitet er der stor variation i de analyseopgaver, jeg som business controller løbende bliver præsenteret for, og det er med til hele tiden at udfordre mig fagligt. Der er mulighed for at spare med mange kompetente kollegaer, som altid er behjælpelige, hvis behovet opstår.

Desuden har man det også lidt ekstra godt med sig selv, når man ved, at det arbejde, man udfører hver dag, er med til at gøre en stor forskel for folk i den kreative branche.

Hvordan giver dit arbejde dig mulighed for personlig udvikling?
I Copydan er man god til at vise de ansatte tillid, og hvis man ønsker det, er der rig mulighed for at påtage sig nyt og udfordrende ansvar. Der er også gode muligheder for efteruddannelse eller kurser, som kan supplere den personlige udvikling i takt med, at behovet opstår. Jeg har personligt kunnet mærke, at det i vid udstrækning er mig selv, som er med til at sætte rammerne for min udvikling, og det er jo vildt fedt.

Hvad er det bedste ved Copydan som arbejdsplads?
Jeg synes, det bedste ved Copydan er, at der er plads til alle uanset karrieredrømme eller behov. Der er et fladt hierarki, som gør, at man kan modtage sparring og lære af dem med flest stjerner på skulderen. Derudover er der et rigtig godt arbejdsmiljø med positiv stemning blandt kollegaerne, som gør det til et rart sted at komme på arbejde hver dag.

Foto: Mikkel Krebs Behnke
Ansat ved Copydan Helene Mogensen

Helene Mogensen, public affairs-konsulent, Kommunikation og Marketing-afdelingen


Jeg arbejder for at sikre kulturerhvervet en stærk stemme, så vi også fremover kan nyde godt af danskproduceret indhold som tv, film og musik.

Hvad giver dig glæde i netop din stilling på Copydan?

Jeg synes, at dansk kultur- og mediepolitik er noget af det mest spændende, der findes. Og i min stilling får jeg lov til at beskæftige mig med det på daglig basis.
Desuden er der stor variation i mine arbejdsopgaver, og det gør, at arbejdsdagene er meget lidt ensformige. Det passer godt til mig, for jeg trives i en hverdag, hvor to dage aldrig er ens, og hvor det ikke altid er nemt at forudsige, hvad ugen bringer.

Hvordan giver dit arbejde dig mulighed for personlig udvikling?

Der en flad struktur i Copydan, og det betyder, at man som medarbejder bliver inddraget i de beslutningsprocesser, som vedrører ens arbejdsopgaver. Det har stor betydning for min forståelse af Copydan som organisation, men det har også betydning for min faglige udvikling og min glæde ved at gå på arbejde.

Copydan er på mange måder et videnshus, hvor vi hver især er specialister på vores eget område. Det gør, at vi arbejder meget på tværs af afdelingerne for at sikre vidensdeling med hinanden. Det er altid inspirerende at arbejde tæt sammen med andre mennesker, som er virkelig dygtige til deres arbejde.

Hvad er det bedste ved Copydan som arbejdsplads?

Ud over det faglige er Copydan en organisation, hvor det sociale fylder meget. Vi kommer hinanden ved, tager til torsdagsbar, og så har vi også en kunstforening, som holder en række arrangementer i løbet af året.